Туризъм

Екстремен туризъм

Posted at 25.03.2012 | By : | Categories : Туризъм | 0 Comment

Вземете своята доза адреналин! Пейнтбол (PaintBall). Потопете се в играта провокирайки себе си и другите! Бъдете екстремни!
Пейнтбол е един от най-популярните, вълнуващи и екстремни спортове на открито по целия свят. Колективна игра, изискваща висока интелигентност, стратегическа мисъл и добра концентрация, но също така самоконтрол и бърза реакция. Провокира логическото мислене и по един уникален и забавен начин ви кара да откриете в себе си лидерски и новаторски качества. Изключителна игра, повдигаща адреналина от първата секунда. Американците първи утвърждават играта Пейнтбол като един от най-добрите начини за сработване на фирмени колективи /Teambilding/.
Осигурете си незабравимо преживяване сред нови и непознати за вас природни местности. 100 % релаксация. Веднъж влезли в играта, вие ще забравите сивото ежедневие  и проблемите. Ще се сближите със стари и нови приятели сред прекрасната природа на Кърджали. Едно приказно съчетание и хармония между физическо натоварване и психическа отмора, допълнено с точната доза адреналин. Поканете приятели и си подарете една истински забавна игра. Вземете своята доза адреналин! Ще изготвим за Вас специална програма. Ще Ви осигурим подходящ транспорт.

Comments are closed.