За Нас

Ние сме екип от ентусиасти и имаме амбицията да разнообразим вашите пътувания до известни и не толкова известни туристически, природни и исторически забележителности в България и извън страната.
Мисията ни е да допринесем с високо качество на услугите за емоционалното съпреживяване на жителите и гостите на град Кърджали, като предлагаме предимно едно- и няколкодневни екскурзии до интересни и вълнуващи места, до красиви природни дадености.
Гарантираме компетентно туристическо обслужване и индивидуален подход към всеки турист, и задоволяване на специфични информационни потребности на специализирани групи от заинтересовани лица в сферата на екологията, етнографията, историята и археологията и т.н.
Екипът, ангажиран в организацията и провеждането на пътуванията е ентусиазиран и високо мотивиран да успее чрез компетентната си и отговорна работа с хора.
При необходимост цели чуждестранни групи и отделни чужди участници в сборни групи могат да получат екскурзоводско обслужване на трите основни европейски езици (френски, немски и английски), както и придружаване на руски език.
Визията ни е да предоставяме срещу цени на пътуванията в категорията ”pocketmoney” (услуга срещу “джобни пари”) туристически продукт с висока емоционална и интeлектуална принадена стойност – “value formoney”. Този подход е предизвикан не само от изискванията за висока конкурентна способност на оспорвания туристически пазар, но и от желанието да се “взриви отвътре” схващането на повечето хора, че пътуванията до забележителности в страната са приоритет на нископлатежните и непретенциозни социални слоеве, докато “шик” е само едно пътуване примерно до Париж или посещение на египетските пирамиди.
Ще се радваме да убедим всеки недоверчив нов свой клиент, че едно кратко еднодневно пътуване през поредния уикенд до малко познати и различаващи се от баналните маршрути места, е експеримент, който не само си струва скромните пари, но и който може да формира устойчив интерес на всеки към богатото културно-историческо наследство на България и нейната красива природа.
Ние сме тук, за да ви спестим време, нерви и пари. Да защитим интересите ви и да намерим най-доброто решение за вас. Ще положим максимални усилия, за да се съобразим с вашите желания, възможности и очаквания, защото нямаме право на компромис с качеството на това, което предлагаме.

ЗАЩО ТОЧНО С НАС?

Ние ще ви предоставим не просто туристическа услуга, а няколко предимства, които правят предлаганото от нас различно и несравнимо, а именно:
- Максимално полезна информация

Планирайки вашето свободно време (почивка, пътуване), ако разполагате с достатъчно полезна информация със сигурност ще си спестите време, нерви и пари.
- Максимално достоверна информация
Ние ви предлагаме неща, които лично сме видели и преживели.

ЗАЩО АЛТЕРНАТИВЕН ТУРИЗЪМ ?

Голяма част от хората търсят вече не само организирания (масовия), а и различния  (алтернативен) туризъм. Слушането на разкази, гледането на снимки и филми е нищо в сравнение с уникалното усещане да преживееш едно невероятно пътуване в нашата неописуемо красива страна с хора със сходни интереси.
Какво по-хубаво от това да попаднете при тези, които многократно са преживели приключението, наречено България и са готови да го споделят с вас. Само те, които обичат Родината си, природата и приключенията, могат да ви покажат изключителните забележителности на България.
Ще ви съдействаме в организиране на приятно прекарано свободно време, ваканция,  или пътуване. Ще ви информираме относно:
- разнообразни предложения за екскурзии и културно-опознавателни пътувания в България и чужбина, круизи;
- възможности за ваканция и почивка на море и планина – в хотели, вили и частни квартири – в страната и  чужбина;
- автобусни билети за Европа, чартъри и самолетни билети за цял свят;
- специални религиозни маршрути;
- организиране на  ученически екскурзии, летни лагери, сини и зелени училища, абитуриентски балове;
- екстремни спортове;
- забавни и развлекателни игри – за малки и големи;
- интересни и разнообразни предложения за балнео и лечебен туризъм (карти за свободен прием);
- резервации, рент а кар, застраховки и др.;
- богат избор на предложения за почивни и празнични дни в България и цял свят.

ВРЪЗКА С НАС

гр. Кърджали
GSM: 0892 470 657
GSM: 0897 994 936
Email: office@tic-kardjali.bg