Предстоящи събития

Пазаруване в Одрин на 22 декември 2012

Пазарувайте разумно за Коледа!

Коледа е един от най-големите християнски празници. Празнува се и от силно религиозни християни, но и от не толкова вярващи хора. По традиция в Коледния ден си разменяме подаръци – с най-близките, с тези, които обичаме и с тези, които уважаваме.

Ето, че Коледните празници наближават и сред най-коментираните и вълнуващи теми е изборът на подарък за любимите ни хора. Трудно ще се сетим за по-приятен повод за усмивка и добро настроение по празниците от хубавия коледен подарък, дарен с любов.

Ако и Вие сте в предпразнична треска и се колебаете какво да подарите на скъпите за Вас хора, нашето предложение е да отделите един ден за пазаруване в Одрин. Но не какъв да е, а ден, който освен с различните подаръци на специални цени, ще спомогне да засилите уханието на празник в душата си.

Отново е онова време от годината, когато всички се впускат в надпревара за купуване на възможно най-мечтания коледен подарък. Коледният сезон е това магическо време на годината. Време, когато човек дарява най – близките си хора. Време, когато се разменят подаръци и време, когато всеки иска да подари хубав и уникален подарък. Коледният сезон е магически сезон и е нужно и подаръкът за Коледа да е специален. Затова да се постараем да подарим нещо различно, дори и малко романтично, нещо, което може да пренесе магията на този сезон.

Коледна трапеза, подаръци, украса, още подаръци, картички… Ден година изхарчва, но традицията така повелява!

Възможно е обаче така да планираме бюджета и разходите си, че да не прекрачим границата на финансовата стабилност през последните дни на годината. Възползвайте се от празничните новогодишни предложения за намаления при покупка в магазините на Одрин. Много са търговците в южната ни съседка, съгласни на значителни отстъпки, с цел да осъществят продажба. Ще Ви бъде предоставена възможност да се възползвате от изгодни оферти.

Пазарувайте разумно, макар и с доза емоция, като се възползвате от следното ни предложение, а именно:

Предколедно пазаруване на 22 декември 2012 год. (събота) – 1 ден – 26 лева

Телефони за връзка: 0897 994 936; 0892 470 657

 Дестинация: Одрин, Турция

Продължителност: 1 ден

Транспорт: Автобус

Програма:

Тръгване от гр. Кърджали в 07.30ч. (Дом на културата). Преминаване на граничните пунктове Капитан Андреево и Капъкуле – Одрин. Пристигане в Одрин.

Включено посещение на възстановените български църкви „Св. Св. Константин и Елена“ и „Св. Георги Победоносец“ – базилика, построена през 1880 година в типичен късно Възрожденски стил.

По желание на всеки един може да се организира пешеходна разходка с разглеждане на посещаваната от десетилетия насам забележителност в града – втората по големина джамия в Турция “Селиймие” – шедьовър в творчеството на известния османски архитект Синан, славеща се с най-високите минарета в страната – 70.9 метра.

Панорамна обиколка на Одрин с фотопауза. Възможност  за  пазаруване в търговски комплекс Margi Outlet или Kipa, одринската „Капълъ Чаршъ” и в одринските безистени – събота е пазарен ден в Одрин. Спирка на Хаджията и възможност за допълнителни покупки (локум, баклава, кори за баница).

Свободно време за обяд и за разходки в центъра на града.

Отпътуване за Кърджали – България около 17.00 ч. Пристигане в гр. Кърджали по-късно вечерта.

Условия:

І. ЦЕНА: 26 лева

За деца до 12 год. – 50% отстъпка от посочената сума

Промяна на цената е възможна при:

- промяна на транспортни разходи /гориво/;
- пътни и паркинг такси;
- промяна с повече от 5% на валутния курс в периода между датата на сключване на договора и отпътуването;
- непредвидено покачване на цените от страна на партньори;
- както и в други обективно наложителни случаи.

Цената е валидна при група от минимум 32-ма пълноплащащи туриста и включва:

- транспорт с лицензиран автобус;
- пътни такси и паркинги по маршрута;
- придружаващо лице по време на пътуването и екскурзоводско обслужване;
- медицинска застраховка.

Забележка:  За  клиенти над 75 години задължително се доплаща за допълнителна медицинска застраховка.

Цената не включва:

- разходи от личен характер;
- входни такси на посещаваните обекти, както и входни такси за музеи и туристически забележителности, посещавани по желание.

ІІ. Начин на плащане:

- 30% депозит при записване, доплащане – 4 дни преди датата на отпътуване.

ІІІ. Срок за уведомление в случай на неосъществяване на пътуването:

- 3 дни преди датата на отпътуване.

ІV. Необходими документи:

- валиден задграничен паспорт;
- за деца до 18 години е необходим валиден задграничен паспорт и нотариално заверена декларация от родителя, който не пътува с детето;
- Важно: деца до 18 години, пътуващи без родители или само с един от тях, трябва да имат оригинал и ксерокопие на нотариално заверена декларация, че отсъстващият родител или родители са съгласни детето да пътува в чужбина;
- за български граждани не се изисква виза за Турция. Пътува се със задграничен паспорт, валидeн поне 3 месеца от датата на отпътуване;
- за чуждестранни граждани от определени страни се изисква издаване на виза или заплащането на такса на самата граница. Подробна информация за визовите формалности можете да получите във Визов отдел на Турското консулство.

Няма допълнителни визови и санитарни изисквания.

Парична единица в Турция - турска лира TRL.

Туроператорът си запазва правото на промени в последователността на изпълнение на горепосочената програма.

Туроператорът има сключена застраховка “Отговорност на туроператора” в ЗАД “БУЛСТРАД ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП.

Всички текстове в тази оферта са авторски материали и подлежат на защита от ЗАП.

Comments are closed.