Предстоящи събития

Покана за ароматна гурме нощ на 15 юни 2013

Покана за ароматна гурме нощ

Няма рецепти за живота, както и за любовта, но пък има рецепти за добрата храна. Подобно на живота и на любовта, и в кулинарията трябва да се експериментира – лъжичка захар тук, щипка босилек там, капка етерично масло от лавандула в соса, едно движение или дума, които променят всичко. Опитите продължават докато извадят на повърхността дълбоко погребаните тайни на сърцето, докато вдъхнат кураж, и докато опитомят мъката.

Специалното събитие, на което Ви каним няма да Ви даде готовата рецепта, по-скоро ще Ви накара да спрете. Не! … Да се заковете на място в забързаният си делник. Да затворите очи и да усетите аромати от спомени, които още не сте си образували.

Казват, че храната е своеобразна авантюра. Ако познаваме нейните аромати ще знаем какви послания можем да изпращаме на любимите си хора, на бизнес партньорите си, на клиентите си. Ние хората сме деликатни и сензативни същества. Това, с което се храним рефлектира върху начина, по който се държим, като същевременно начинът, по който се храним рефлектира върху това как се чувстваме.

Приготвили сме Ви едно непознато до сега преживяване – „Ароматна гурме нощ“. На 15.06.2013 г. – събота, от 20,00 часа, Ви каним в ресторант „Москва“, гр. Кърджали, ул. „Тракия“, 1 да се присъедините към тези, които ще променят мнението си за етеричните масла и ще разширят познанията си за сферата на тяхното приложение. Тази нощ ще се срещнете с тайнството на ароматите от етерични масла, специално адаптирани за кулинарията. И тази среща няма да бъде единствената.

Вечерта крие още изненади. Ще имате възможност да опитате от хлябът на праотците ни, приготвен от най-древната пшеница по нашите земи – лимец.
Обещаваме Ви тази вечер да е топла като какао и вкусна като първите череши от лозето на дядо Ви. Ще я започнем с въздишка и с въздишка ще я завършим. Но онази, по-особената въздишка, която сте сдържали и която отронвате едва след първата, перфектната хапка от някое много специално ястие. Това е въздишка на триумф и доволство, въздишка на надежда и спокойствие. Все неща, които се намират трудно в ежедневието ни, а самите ние не знаем колко сме се нуждаели от тях, докато не сме ги получили.

Ще Ви очакваме на „Ароматната гурме нощ“ в прилично облекло, добро настроение и благосклонна нагласа да откриете по-добрият и по-щастлив свят от реалността наречена Живот. Петя Димитрова.

„Ароматна гурме нощ“ - Етеричните масла в кулинарията – новите повелители на духа и тялото

ДАТА: 15.06.2013 г. – СЪБОТА
МЯСТО: ресторант „МОСКВА“, гр. КЪРДЖАЛИ, ул. „ТРАКИЯ“ 1
ПРИСТИГАНЕ В РЕСТОРАНТА: 19,30 часа
НАЧАЛО НА СПЕЦИАЛНОТО СЪБИТИЕ: 20,00 часа
КРАЙ НА СЪБИТИЕТО: приблизително около 23,30 часа
ЦЕНА НА КУВЕРТА: 25 лв.
ЗА КУВЕРТИ И РЕЗЕРВАЦИЯ: р-т „МОСКВА“ , тел.: 0361 / 6 76 50; 0888 087 433

Възползвайте се от предварителна резервация и покупка на куверта, поради ограничеността на местата.
Оставаме на Ваше разположение, а за допълнителни въпроси се обръщайте към Петя Димитрова – организатор на събитието: 0887 424 024.

Десет довода да дойдете на „Ароматна гурме нощ“

1. Защото идея си нямате какви са тези етерични аромати за кулинарията;
2. Защото нямате никаква представа какъв е този лимец;
3. Защото Ви омръзна колежката от съседната стая всеки ден да обяснява на висок глас колко здравословно се храни с хляб от лимец и как го използва за щяло и не щяло;
4. Защото в неделя ще можете да натриете носа на съседа, докато падате на табла, използвайки извинението, че сте разсеяни, защото снощи сте изпитали рецепторен фойерверк и не сте спали цяла нощ, по обясними причини … ;
5. Защото ще откриете неподозирани усещания, които ще Ви провокират за нови лични или бизнес решения;
6. Защото ще си сверите часовника за новите тенденции в предлагането на храни в заведенията;
7. Защото ще можете да наблюдавате реакциите на потенциалните си клиенти и да уловите смяната на посоката на вятъра, задухал в сферата на храненето;
8. Защото ще изглеждате като последен неудачник, ако не яхнете вълната и не блеснете пред половинката си с изненадващо предложение, на което няма да устои, защото ще може да разходи новия си тоалет, закупен от майската шопинг терапия;
9. Защото това е прекрасна възможност да накарате половинката си да мълчи вдъхновено, омаяна от непознатото вкусово усещане. /Е, ще трябва да слушате водещата, но ще я преглътнете с малко повече добре охладено розе/;
10. Защото обичате себе си и подобна добра възможност няма да си позволите да изпуснете.

Comments are closed.